23948sdkhjf

AC-sanering ny tjänst hos Autoexperten

KGK/Autoexperten lanserar en produkt för att kunna sanera bilen såväl invändigt som i fläktsystemet. Saneringen erbjuds Autoexpertens verkstadskunder, från 1 januari.

Tanken är att saneringen genomförs som sista åtgärd innan bilen lämnas tillbaka till kunden efter att den har varit inne för service eller reparation.

– Att få bilens interiör samt fläktsystem sanerade samt att bakterier elimineras känns verkligen rätt i den tiden vi just nu lever i, säger Patrik Resmalm, produktchef AO verkstad på KGK.

Med den här produkten elimineras dåliga lukter orsakade av bakterier, svampar och mögel. Den tar bort beläggningar, alger och organiska rester samt förhindrar uppkomsten av dem.

Ytorna i bilen befrias från skadliga ämnen på 90 sekunder och sprayen avdunstar snabbt och lämnar varken, skum, ringar eller rester efter sig. Den anses lämplig som rengörande behandling av luftkonditioneringssystem. Den renande sprayen är en alkoholhaltig lösning som garanterar effektiv sanering av AC-system och bilkupéer. Sprayen är giftfri och skadar varken system eller bilens klädsel.

Se filmen hur det går till här.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094