23948sdkhjf

Framtidssäkert plugin-system fördel för både bilägaren och verkstaden

Ökad efterfrågan på batteriladdning och strömförsörjning i fordon driver utveckling av plugin-systemet hos DEFA.

I takt med att behoven och kraven på elförsörjning i allt från privatbilar och transportbilar till tunga fordon ökar så utvecklar DEFA nya tekniska lösningar för alla områden. Utveckling som gör att befintliga system kan kompletteras med fler, innovativa och efterfrågade produkter, samtidigt som systemet anpassas till allt fler typer av fordon, oavsett 12 eller 24 volt. 

Det är DEFAs unika plugin-system som är grunden i de lösningar som utvecklas och erbjuds. Från enklare strömförsörjning för exempelvis mobiler och datorer till mer utvecklade lösningar för tyngre verktyg och maskiner som kräver 230 volt. En nyhet i sortimentet är inverter 1200W, som utvecklats för 12 voltsbatterier i främst tunga fordon.
Precis som övriga inverters är den liten, enkel att installera och är kompatibel med DEFAs plugin-system. Den nya invertern finns också med fjärrpanel vilket gör att den kan installeras där det är enklast och mest praktiskt.

Stor efterfrågan efter fler och bredare användningsområden gör att DEFA kontinuerligt utvecklar sitt plugin-system med fler produkter såsom motor- och kupévärmare, eluttag, batteriladdare och larm med spårningsfunktionalitet. Exempelvis har efterfrågan på elektriska bilvärmesystem ökat kraftigt. Detta inte minst ur ett miljöperspektiv där användningen av fossildrivna värmare av många uppfattas som negativt och fordonstillverkarna i högre grad dessutom övergår till eldrivna alternativ.

Enkel och smidig montering

När DEFA utvecklar och vidareutvecklar sitt plugin-system så är det enkelhet och flexibilitet som styr arbetet. Enkelhet i montering och hantering för både den som installerar systemet och den som ska använda det. Flexibilitet i det att systemet snabbt och lika enkelt ska kunna byggas ut och kompletteras när behoven förändras.
Av den anledningen har man också sett till att utrustningen ska kunna användas under lång tid. Ett framtidssäkert system som alltså kan växa med behoven och skapa lönsamhet både för användaren och för verkstaden som säljer och monterar utrustningen.

Behovet av elektricitet i alla typer av fordon kommer att fortsätta växa och med det också anpassade, flexibla och effektiva lösningar anpassade till framtida krav. DEFA kommer att fortsätta utveckla sina system för att behålla en marknadsledande position. Det senare kan bara uppnås genom att erbjuda de bästa och mest innovativa lösningarna för både verkstäderna och användarna som ska utnyttja DEFAs system.

Läs mer här

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066