23948sdkhjf

Vi söker chefredaktör till Motormagasinet

Vill du vara med och vässa fordonsbranschens ledande tidning och har du det som krävs?

Ansvarsområde 

Med placeringsort i Solna söker vi nu en medarbetare som kan bidra till den fina resultatutvecklingen på Nordiske Medier Stockholm och bli en viktig spelare i ett dynamiskt team. Motormagasinet är både en tidning som utkommer veckovis och en populär nyhetssajt med åtföljande nyhetsbrev och sociala medier. Därför måste du behärska produktion både i print och digitalt. Motormagasinet arbetar även med event.  

Som arbetsledare för en liten sammansvetsad redaktion behöver du både ligga i framkant, vara en lagspelare och inte tveka att ta itu med många olika arbetsuppgifter.

Vem är du?

Som chefredaktör för Motormagasinet jobbar du både operativt och strategiskt och du som har mycket energi, en god portion driv och leder med inspiration kommer att trivas hos oss på Nordiske Medier. Eftersom du har resultatansvar är det viktigt att du är strukturerad och ordningsam och en bra teammedarbetare. Du arbetar mot korta deadlines och är van vid tidspress.

Jobbet kräver både journalistisk kompetens och fackkunskap och helst har du redan ett etablerat nätverk inom branschen. Du har vana vid att leda och utveckla såväl enskilda medarbetare som organisationer och trivs med att axla rollen att vara ansiktet utåt i en bransch som förväntar sig initierade reportage och relevant nyhetsbevakning. 

Relevant utbildningsbakgrund och erfarenhet av branschområdet är så klart en fördel och intresse för branschen helt nödvändigt. Körkort är ett krav. 

Är du redo att anta utmaningen?

Vi erbjuder en trevlig redaktionell miljö i moderna lokaler i Solna med många duktiga redaktörskollegor och samarbete med kollegerna på Motormagasinet i det danska moderbolaget.

Vi går löpande igenom ansökningarna så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2021-05-24.

Skicka cv och personligt brev till mona.johansson@nordiskemedier.se och skriv ”Chefredaktör Motormagasinet” i ämnesraden.  

Vilka är vi?

Nordiske Medier är en av Skandinaviens största verksamheter inom specialmedia. I tät dialog med det nordiska näringslivet ger Nordiske Medier ut cirka 50 B2B-titlar, digitalt och i print. Nordiske Medier står också bakom ett stort antal branschevent varje år.

Nordiske Medier Stockholms medieportfölj spänner över bygg- och anläggningssektorn, motorbranschen, detaljhandeln, hälsa och ett antal andra specifika industrier. Våra kunniga facktidningsjournalister levererar varje dag kvalitetsjournalistik till beslutfattare och professionella inom respektive bransch.

Motormagasinet är en fristående nyhetstidning för motorbranschen. Tidningen vänder sig till bilverkstäder, bensinstationer, bilhandel och fordonsindustri samt företag och organisationer med anknytning till motorbranschen.

Nordiske Medier har cirka 80 medarbetare i Sverige, 100 i Danmark. Huvudkontoret ligger i danska Ålborg och vi har även kontor i Köpenhamn, Stockholm och Helsingborg.

Läs mer om oss på www.nordiskemedier.se och www.motormagasinet.se/ 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.14