23948sdkhjf

Frankfurts mässäsong är igång

Messe Frankfurt group är en av världens största mäss-, kongress- och evenemangsarrangörer med egna utställningsplatser.

Och efter ett långt uppehåll är nu Frankfurts höstmässesäsong igång.

388 utställare deltog i det speciella evenemanget Automechanika Frankfurt Digital plus i Hall 3 och Hypermotion Frankfurt-konferensen och mässan i Forum den 14 till 16 september. 

Av dessa var 53 procent personligen närvarande i Frankfurt, medan resten deltog online. Cirka 10 000 besökare från 70 länder följde det tre dagar långa mässprogrammet live i Frankfurt och online. Två tredjedelar av deltagarna använde de många nya digitala funktionerna för att göra det på skärmen, inklusive livestreamar, intelligent matchmaking och videosamtal.

Plattformen var värd för cirkat 25 000 interaktioner. Strömmarna visades 21 000 gånger, medan 1600 videosamtal gjordes.

– Mässmotorn har startats och mobilitets- och logistikbranschen fick allt
igång. Slutligen hade utställare och handelsbesökare möjlighet att träffas
personligen igen och knyta nya kontakter - både på plats på mässområdet och på
digital evenemangsplattform med internationella branschspelare, sa Detlef Braun, ledamot i direktionen i Messe Frankfurt och tillade:

– Det är en bra uppvärmning för Automechanika Frankfurt och Hypermotion nästa år. 

– Det utökade Automechanika Digital Plus-konceptet har skapat mervärde för bilindustrin. Det nya konceptet gör att vi inte bara når mässbesökare på plats i Frankfurt, utan också många andra fordonsföretagare och deras anställda som utnyttjar vårt program online. Presentationer, workshops och paneldiskussioner som erbjuds av den tyska federationen för motorhandlare och deras anställda är tillgängliga som livestreamar över Fabucar-plattformen, där de kommer att fortsätta att vara tillgängliga även efter att mässan avslutats, sa Dr Axel Koblitz, Managing director för German Federation for motor trades and repairs, ZDK.

Nästa Automechanika Frankfurt äger rum från 13 till 17 september 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093