23948sdkhjf

Däckskiftarna nominerade till Årets nytänkare

Däckskiftarna är nominerade till Årets nytänkare av Svenska franchise föreningen, enligt ett pressmeddelande. Föreningen skriver att utmärkelsen ska gå till den franchisekedja som på ett innovativt sätt har utvecklat sin verksamhet med fokus på kundupplevelse och enkelhet.

– Bara att vi är nominerade till Årets nytänkare av Svenska franchise föreningen ser jag som ett tydligt kvitto på att vi tänkt rätt när vi beslutade oss för att utmana vår bransch. Och det med ett helt nytt koncept som är anpassat efter kundernas behov och krav, säger Alexander Yavuz, vd och ägare i ett ett uttalande i samband med nyheten.

Enligt Svenska franchise föreningen fastnade man för Däckskiftarna på grund av att företaget verkar i en traditionell bransch men med ett helt nytt sätt för kunden att tillgodose sina däckbehov. När och var det passar kunden.

Idag finns 74 däckskiftarstationer runt om i landet som drivs av 19 bolag och omkring 25 franchisetagare.

Affärsmodellen bygger på att mobila däckskiftesstationer byggs upp under säsong på platser med stor omsättning av bilar, t.ex. parkeringsplatser i anslutning till köpcentrum.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094