23948sdkhjf

Leverans samma dag för KGK-kunder

Verkstäder sparar tid med samma dagen-leveranser från sin lokala Autoexpertenbutik.

För KGK-kunder finns nu ett leveransalternativ som gör det möjligt att få både snabba leveranser och att få leveranserna flera gånger per dag. Detta meddelas i ett pressmeddelande.

J Bil i Täby är en av verkstäderna som har utnyttjat samma dagen-leveranser med möjligheten att beställa varor med budbil.

– Det har fungerat superbra och det förenklar vardagen. Vi slipper åka till butiken för att hämta beställningar och vi behöver inte ringa till butiken för att kolla saldo, berättar John Giraldo, Reservdelschef hos J Bil i Täby, enligt pressmeddelandet och fortsätter

– I förlängningen behöver vi inte skjuta på jobb för att vi inte fått svar om en del finns på lager eller ej. Kunderna får sina bilar reparerade snabbare och vi klarar oss från att boka om reparationer på grund av brist på delar och kan serva fler bilar

Autoexperten har 54 butiker spridda över landet och Mikael Fallgren, platschef på Autoexperten i Karlstad, berättar att det i dagsläget finns fem budbilar som gör elva turer per dag till kunder.

– Reaktionerna från våra nya KGK-kunder har varit odelad positiv. För vår del fungerar det som vanligt. Det kommer ut en plocklista som tidigare. Kunden får en faktura från KGK och man behåller sin bonus, säger Mikael Fallgren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094