23948sdkhjf

Malte Månson + Fassi = sant

Malte Månson och Fassi Sverige AB har tecknat ett nationellt samarbetsavtal gällande eftermarknad för italienska Fassis kranar, såväl för lastbilar som för stationärt bruk.

Avtalet omfattar även att Malte Månson tar över Fassis verksamhet i Malmö. Övertagandet gäller från 1 april och innebär också att Malte Månson lämnar sin nuvarande verkstad i Malmö och flyttar in i Fassis lokaler i Arlöv.

Nu får vi en modern och anpassad anläggning i norra Malmö som ger oss utrymme för en planerad expansion”, säger Staffan Lindewald, ceo för Malte Månson.

För Malte Månsons del är planerna att framöver kunna erbjuda ett komplett utbud av servicetjänster till Fassis produkter på flera av sina 16 anläggningar i landet.

– Under de senaste tre månaderna har vi satsat hårt på att utveckla verksamheten i södra Sverige och vi ökar vår tillgänglighet och kapacitet i Skåne väsentligen, förklarar Lindewald.

Fredrik Ärlebo, är tillträdande vd för Fassi Sverige, och han ser stora fördelar med det nya avtalet.

– Vi är inne i en stark expansionsfas i Sverige och nu kan vi dra stor nytta av våra gemensamma kompetenser och därmed ytterligare öka servicegraden till kunderna”, säger Ärlebo.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078