23948sdkhjf

Fordonsdata förvärvas av Imaweb

Imaweb är en europeisk leverantör av SaaS-lösningar för fordonsindustrin. Nu expanderar de till Norden.

SaaS-lösningar, Software as a service, är en typ av molntjänst som tillhandahåller programvara över internet och gör det möjligt för användarna att ansluta sig till och att använda molnbaserade appar via Internet. Nu har Fordonsdata, som är specialiserade på affärssystem och säljstöd för fordonsbranschen, köpts upp av Imaweb, som i sin tur är en leverantör av just SaaS-lösningar.

Utöver Fordonsdata har Imaweb även förvärvat franska Custeed som är en SaaS-plattform för kundupplevelse och lojalitetshantering i bilindustrin och franska Midrange Solutions and Services som är en aktör inom digitaliseringen av bilhandelsprocesser.

På Fordonsdata utvecklar vi digitala mjukvarulösningar baserade på djup kunskap om fordonssektorn. Vi strävar efter att påskynda digitaliseringen av bilindustrin och denna vision delar vi med Imaweb, säger Daniel Liljebladh, vd för Fordonsdata och fortsätter.

Vi är glada över att bli en del av Imaweb. Deras starka positionering i Europa och deras samarbetsstrategi är startpunkten för att ta Fordonsdata till nästa nivå.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093