23948sdkhjf

Delta i vår läsarundersökning – tävla om biobiljetter

Nu startar vi vår årliga läsarundersökning, där du har möjlighet att tycka till om tidningen och nyhetssajten Motormagasinet – och delta i utlottningen av biobiljetter.

Vi som jobbar med Motormagasinet vill gärna veta vad du tycker om både tidningen och webbplatsen.

Vår ambition är att ständigt förbättra oss för att bevaka branschen med djup och bredd.

Läsarundersökningen tar cirka 6-7 minuter att genomföra. Vill du delta i vår utlottning av biobiljetter så avslutar du undersökningen med att lämna dina kontaktuppgifter.

Klicka här för att komma till LÄSARUNDERSÖKNINGEN

Vänliga hälsningar
Pierre Kjellin, chefredaktör

Vi som jobbar med Motormagasinet

Pierre Kjellin: Chefredaktör. Har utöver bil- och verkstadsbranschen även jobbat med tidningar i skogsbranschen och inom bygg- och entreprenadbranschen. Har även jobbat som ledarskribent och reporter.

Susanne Win: Formgivare. Ritar och är med och planerar innehållet och utseendet i tidningen. Mångårig medarbetare på Motormagasinet och med lång erfarenhet av tidningslayout och design.

Malin Clarke Isaksson: Reporter. Västgöte med bred erfarenhet av journalistik – både print och rörlig media och har bland annat jobbat på Dagens Industri och inom lokalpress. Har även flerårig erfarenhet av livsmedelshandeln där hon haft olika roller.

Jens Trulsson: Reporter med mångårig erfarenhet av motorjournalistik. Har bland annat jobbat för tidningen Auto Motor & Sport och har även erfarenheter från motorsporten.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094