23948sdkhjf

Autocirc köper Bil & Skadeservice

Autocirc har köpt 100 procent av sydsvenska Bil & Skadeservice som är specialister på reparation av framför allt lack- och plåtskador. Bil & Skadeservice grundades 1976 i Klippan och har i dag verkstäder på fem platser i södra Sverige och totalt arbetar där ett 50-tal specialister med kompetens inom ett stort antal bilmärken. Sedan 2017 är företaget auktoriserad bodyshop för Tesla.

– Vi är ett företag som ständigt vill vidare, utveckla vårt erbjudande, öka vår tillgänglighet och, inte minst, arbeta så hållbart som möjligt. Tillsammans med Autocirc tar vi ett stort steg mot att stärka just hållbarheten i vår verksamhet, säger Robert Beck, vd på Bil & Skadeservice i ett uttalande.

Autocirc strävar efter att, med sin cirkulära affärsmodell, bli den ledande aktören i en mer hållbar bildelsindustri. Avgörande för att lyckas med detta är att hitta och förvärva bolag som täcker alla delar i cirkeln.

– Vi arbetar med att återvinna bildelar för att på så vis bidra till den cirkulära ekonomin. Bil & Skadeservice är ett utmärkt exempel på den typ av företag som passar inom Autocirc. De är framåt, kvalitetsmedvetna och fyller en viktig funktion i att vara de som verkligen använder de delar som demonteras och renoveras av andra företag inom Autocirc, säger Johan Livered, vd på Autocirc i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Han blir ordförande för Bildelsgrossisterna
Besikta satsar i glesbygden
Autocirc tar över en av Finlands största bildemonteringar
Begagnade elbilars pris ner 22 procent på 2 månader
Scania lanserar ny serviceplan
Nytt rekord för elbilar i november
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.125