23948sdkhjf

Blinto öppnar i Tyskland

Under sommarhalvåret 2022 lanseras blinto.de i DACH-regionen*. Redan idag kan intressenter besöka sidan för att registrera sig och få löpande uppdateringar gällande lanseringen.

Nätauktionssajten blinto.se har sedan 2018 tagit stora steg på den svenska marknaden och är idag Sveriges snabbast växande nätauktion för professionella maskiner och produkter. Intresset från utländska marknader har varit stort och lanseringen i Tyskland är Blintos första utlandslansering.

Vi har en skalbar produkt vilket gör en utlandslansering möjlig att genomföra på ett effektivt sätt, säger Blintos vd Richard Nilsson i ett pressmeddelande.

Att Tyskland blev företagets första internationella lansering var till stor del dess geografiska läge. DACH-regionen är den enskilt största marknaden för maskiner och professionella produkter i Europa. Dessutom ligger landet centralt i Europa och landet har en stor del export till närliggande länder - vilket gör att transporter blir både kortare och enklare för köpare i den närliggande regionen. Blintos tyska kontor kommer att ligga i Düsseldorf regionen med mäklare strategiskt utplacerade runt om i landet.

Country manager för Blinto.de blir Matthias Ressel.

*D — Deutschland (Tyskland), A — Österrike, CH — Confœderatio Helvetica (Schweiz), alltså tysktalande delen av Europa

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.628