23948sdkhjf

"Nu var det kvinnornas tur"

Kvinnor är en viktig kundgrupp som inte får glömmas bort. Det har man insett på Hedin Bil i Helsingborg, där försäljningschefen Robin Bergström nyligen ansvarade för ett arrangemang för enbart kvinnliga kunder.

Dagarna innan påsk fick tiotalet kvinnor från Helsingborgstrakten avnjuta några mils körning i varsin fabriksny Mercedes. De var inbjudna av Hedin Bil i Helsingborg via lokala idrottsföreningen Hittarps IK som de alla hade en koppling till.

– Kvinnor är en viktig kundgrupp som sällan är med på denna typ av event och då ville vi bjuda in och göra något extra. Tidigare i år gjorde vi ett event för bara män, nu var det kvinnornas tur, Berättar Robin Bergström, försäljningschef på Hedin Bil i Helsingborg.

Det kvinnliga förarna fick njuta bilkörning i den natursköna Kullabygden, med ett pitstop och restaurangbesök hos Mölle krukmakeri i turistorten Mölle vid havet.

– Vi brukar passa på att ordna denna typ av event när vi får tilldelning av lite exklusiva bilar från Mercedes, säger Robin Bergström.

Kommentera en artikel (2)
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141