23948sdkhjf

Här hölls första "regionträffen" efter pandemin

Nu är vi på andra sidan pandemin – och Autoexpertens koncept regionmässor har kört igång igen.

Senast Autoexperten ordnade lokala mässor – ”regionträffar” – var 2019, innan pandemin. Det året hölls regionmässor i bland annat Trosta Park nära Arlanda norr om Stockholm, motorbanan i Ljungbyhed i Skåne och hos Söderströms Motor i Örnsköldsvik.

I år kommer Autoexperten hålla fyra regionmässor. Den första gick av stapeln den 29 april i Autoexpertens butik i Perstorp i norra Skåne.

– De senaste åren har vi tagit oss igenom en pandemi och vi är nu ute på andra sidan. Nu är det äntligen tillåtet att ses igen och därför kör vi nu vidare med det lyckade konceptet fyra lokala regionträffar. Att äntligen kunna träffa alla våra verkstäder på dessa fyra regionala mässor är superkul. Det är genom relationer vi bygger långvariga samarbeten, såväl med leverantörer som med verkstäder och våra butiker. Säger Anders Nilsson, Affärsområdeschef Autoexperten.

Syftet med Autoexpertens regionträffar är att skapa en lokal mässa per region där man tillsammans med leverantörer får möjlighet att visa upp produktnyheter, möta relevanta målgrupper samt driva försäljning. På plats på varje regionträff finns mässerbjudanden med produkter relevanta för verkstäderna. Alla dessa erbjudanden paketeras sedan till ett ”Mässplock” som gäller under respektive mässa.

På regionträffarna finns även möjlighet att träffa representanter från olika delar av Autoexperten som produktchefer, marknadsavdelningen, servicecenter med flera.

Här är Autoexpertens regionträffar 2022:

29 april: Autoexperten-butiken i Perstorp, Skåne

6 maj: GTR Motorpark i Eskilstuna, Södermanland

13 maj: Drivecenter i Fällfors, Västerbotten

20 maj: Bananpiren i Göteborg

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078