23948sdkhjf

Därför anslöt de verkstaden till AD

– AD Bildelar finns på samma ort som oss och vi har en bra relation sedan tidigare, säger Anette Ärlebo, ägare av Ärlebo bil när Motormagasinet bad henne ge bakgrunden till att hon nyligen anslöt sin verkstad till AD Sverige.

Ärlebo Bil återförsäljare av bilmärkena Hyundai och Opel. De har även en verkstad med sju billyftar. Totalt är de 16 anställda på företaget.
– Det var min pappa Leif Ärlebo som startade företaget 1981. Jag har själv jobbat här sedan 1988 och tog över driften av verksamheten 2008, säger Anette Ärlebo.

I dag servar bilverkstaden Opel, Hyundai, Subaru och Saab. Förhoppningen är att i framtiden kunna serva ännu fler bilmärken. Anslutningen till AD Bildelar gör också att företaget får större exponering mot presumtiva kunder.

Det blir också enklare för kunderna att boka service och verkstadsjobb via AD bildelars webbsida. Några fastställda planer för utökning av verksamheten med fler anställda finns dock inte i dag.

– Vi är ett relativt litet företag i dag med låg personalomsättning. Vi försöker skapa förtroende till våra kunder. Många av dem känner vi personligen själva. Vi får se hur det går i framtiden. Det är möjligt att vi utökar verksamheten om det går bra, säger Anette Ärlebo.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078