23948sdkhjf

Därför får Teslas nya ratt kritik

Ratten i Teslas stora modeller – Model X och Model S – är från och med årsmodell 2022 inte längre rund. Den visar sig också dras med kvalitetsbrister.

Ratten, eller snarare ”styroket” som det kallas och som sitter i Tesla Model S och Model X, har gett upphov till många olika åsikter.

Nu ifrågasätts den rektangulära ratten ännu mer efter att flera ägare har lagt ut bilder på sociala medier som visar att beläggningen på den sönderfaller och lämnar fula kala fläckar på ytan, skriver The Drive. Problemet har uppmärksammats av flera bilägare efter bara drygt tusen mils körning och i vissa fall efter bara några hundra mils körning.

En mängd olika teorier har lagts ut på sociala medier för att förklara problemet. Ofta har ägarna beskyllts för att själva orsakat problemet. Spilld öl, överdriven användning av lotion och handsprit samt för hårt nageltryck påstås ha orsakat skadorna på styroket. Några hävdade att överdriven alkoholkonsumtion kunde orsaka problemet genom att etanol läcker ut ur huden. 

Normalt skulle vi kontaktat biltillverkaren för att kommentar, men Teslas berömda brist på en PR-avdelning gör det dock omöjligt, skriver The Drive.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Verkstäder måste bli bättre på service enligt experten
Priset på begagnade bensinbilar sjunker
Minskning av husvagnar och husbilar
Startbatteriet hos laddhybrider kräver extra omsorg
F1-världsmästare kör NASCAR-bil i Le Mans
Bilprovningen tar chef från Rusta
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094