23948sdkhjf

Bilvårdare satsar på bilförsäljning

Efter fyra framgångsrika år väljer ett bilvårdsföretag i Kristinehamn nu att utöka verksamheten med bilförsäljning.

Bilvårdsföretaget Broängens bilvård i värmländska Kristinehamn har rekondat bilar åt kristinehamnarna sedan sommaren 2018.

– Vi tar emot omkring 20 bilar per dag och har alltid mycket att göra, säger Ahmed Said som äger och driver Broängens bilvård tillsammans med sin fru Sara Fransson.

Företaget tvättar, polerar och städar bilar. De byter även däck och har ett däckhotell.

Nu tar de nästa steg genom att starta Franssons bilar i den tomma lokalen som ligger vägg i vägg med Broängens bilvård. Tanken är att köpa, sälja och förmedla bilar till privatkunder.

– Det känns som en bra idé. Många kunder som kommer hit för att rekonda sina bilar gör det för att de vill sälja eller byta bil, men de vet inte vart eller till vem de ska vända sig, säger Ahmed Said till Kristenhamns-Posten.

Broängens bilvård har snabbt blivit ett etablerat namn i Kristinehamn och på Facebook har firman 3 000 följare. Att ha rekond och bilförsäljning under samma tak ser Ahmed Said som mycket positivt.

Det nya företaget, som fått namnet Franssons Bilar, befinner sig än så länge i uppstartsfasen och för närvarande är det inte så trångt i bilhallen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.097