23948sdkhjf

Autocirc tar över en av Finlands största bildemonteringar

Autocirc tar över Arotfenno och stärker sin position i Finland, skriver företaget i ett pressmeddelande. Arotfenno Oy är en av de största bildemonteringarna i Finland och grundades redan 1986. Sedan 2012 har de sin verksamhet i moderna lokaler i Leppävirta, med cirka 100 000 artiklar i lager. Kundbasen består av försäkringsbolag, verkstäder och privatpersoner som betjänas av 15 kompetenta medarbetare.

Koncernen bidrar till en ökad tillgång till återanvända fordonsdelar och ger kunden ett bra och mer hållbart alternativ till nyproducerat. En bärande del i strategin är att förvärva bolag som stärker erbjudandet och påskyndar den cirkulära omställningen.

– Optimering och återanvändning av fordonsdelar är vårt bidrag till utvecklingen av den cirkulära ekonomin. För att göra vårt erbjudande så attraktivt som möjligt behöver vi företag som Arotfenno i koncernen. De blir ett starkt tillskott med sin långa erfarenhet, gedigna expertkunskap och det miljötänk som genomsyrar hela verksamheten, säger Johan Livered, vd för Autocirc i ett uttalande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078