23948sdkhjf

Autocirc tar över en av Finlands största bildemonteringar

Autocirc tar över Arotfenno och stärker sin position i Finland, skriver företaget i ett pressmeddelande. Arotfenno Oy är en av de största bildemonteringarna i Finland och grundades redan 1986. Sedan 2012 har de sin verksamhet i moderna lokaler i Leppävirta, med cirka 100 000 artiklar i lager. Kundbasen består av försäkringsbolag, verkstäder och privatpersoner som betjänas av 15 kompetenta medarbetare.

Koncernen bidrar till en ökad tillgång till återanvända fordonsdelar och ger kunden ett bra och mer hållbart alternativ till nyproducerat. En bärande del i strategin är att förvärva bolag som stärker erbjudandet och påskyndar den cirkulära omställningen.

– Optimering och återanvändning av fordonsdelar är vårt bidrag till utvecklingen av den cirkulära ekonomin. För att göra vårt erbjudande så attraktivt som möjligt behöver vi företag som Arotfenno i koncernen. De blir ett starkt tillskott med sin långa erfarenhet, gedigna expertkunskap och det miljötänk som genomsyrar hela verksamheten, säger Johan Livered, vd för Autocirc i ett uttalande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
En modern klassiker från Mechatronik
Tre klasser vann jackpot på Automässan
Elfordon kräver nya rutiner hos polisen
Bilägare får nya däck efter rekordslitage
Och årets bilfärg är...
ARN: Ingen ersättning för SL-kort när nya bilen krånglade
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094