23948sdkhjf

De köper padelhall: “En del av expansionen”

ABS Wheels har köpt en nybyggd padelhall i Rosersberg. Men det är inte för att utöva den populära sporten förvärvet har gjorts.

Under 2021 rådde det padelfeber i Sverige och banor och hallar byggdes i var och varannan ort. Men förra året började boomen att mattas av, flera aktörer gick i konkurs när padelhallarna ekade tomma. I Rosersberg var We are Padel (WEP) ett av företagen som stängde, tio månader efter att man öppnat. ABS Wheels passade då på att köpa hallen.

– Paddelhallen är modern och idealisk för vår verksamhet med stora öppna ytor och högt i tak. En perfekt lokal för att förvara många fälgar i, säger Andie Lahdo, vd på ABS Wheels, i en kommentar.

Han säger att köpet är en del av företagets fortsatta expansion i Sigtunas kommun. Med de nya lokalerna har ABS Wheels totalt 9 700 kvadratmeter verksamhetslokaler i kommunen. Företaget förväntas också anställa tolv nya medarbetare.

– Den nya hallen kommer att fungera som ett buffertlager där alla inleveranser sker innan det distribueras vidare till våra övriga anläggningar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
En modern klassiker från Mechatronik
Tre klasser vann jackpot på Automässan
Elfordon kräver nya rutiner hos polisen
Bilägare får nya däck efter rekordslitage
Och årets bilfärg är...
ARN: Ingen ersättning för SL-kort när nya bilen krånglade
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.093