23948sdkhjf

Werksta växer i Stockholm – de är nya köpet

Verkstadskedjan Werksta köper A2 Plåt och Lack belägna i Gustavsberg i Värmdö kommun. Förvärvet innebär att Werksta nu har 22 verkstäder.

A2 Plåt och Lack grundades 1996 av Dennis Lindholm och verkstaden tar hand om alla typer av skadereparationer. Företaget som årligen omsätter 40 miljoner kronor har sexton medarbetare. De är certifierade för Porsche och har reparationsavtal för bland annat Kia och BMW. Dennis Lindholm säger i ett uttalande att det känns bra att lämna över stafettpinnen till Werksta.

– Jag känner stolthet och glädje över vad jag och min far, tillsammans med våra medarbetare, har åstadkommit under de år som vi har drivit A2. Vår långvariga relation till Porsche och förtroendet som deras kunder har givit oss är en god bekräftelse på att vi har lyckats väl i vår ambition att vara professionella och serviceinriktade.

Catherine Sahlgren, vd och koncernchef för Werksta, säger att de följt A2:s utveckling sedan Werksta startade 2015. Hon tycker att de känns bra att få räkna in dem som en del av familjen.

– Med A2 förbättrar vi vår geografiska täckning i sydöstra Stockholm, samtidigt som vi tillförs omfattande kompetens och kapacitet inom framför allt Porsche-systemet. Vår ambition är att utifrån nuvarande fina och effektiva lokaler fortsätta att expandera verksamheten, säger hon i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
En modern klassiker från Mechatronik
Tre klasser vann jackpot på Automässan
Elfordon kräver nya rutiner hos polisen
Bilägare får nya däck efter rekordslitage
Och årets bilfärg är...
ARN: Ingen ersättning för SL-kort när nya bilen krånglade
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.708