23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Weland AB

Weland AB är ett stabilt familjeföretag med fabrik och huvudkontor i Smålandsstenar.
Vi är en ledande tillverkare och leverantör av spiraltrappor, raka trappor, räcken, handikappramper, gångbryggor och entresoler. Weland är även en av Sveriges största aktörer inom området plåtbearbetning.

Vårt löfte är att leverera produkter av rätt kvalité och i rätt tid. Lättmonterade produkter och snabba leveranser ger dig som kund den bästa totalekonomin.
Weland tar ansvar för att leverera produkter som överensstämmer med de kvalitetskrav som kunden och vi ställer. Med egen rationell tillverkning ska kunden se oss som en långsiktig och miljövänlig leverantör.

Vi kan våra produkter och är en pålitlig partner i vårt samarbete med kunden.
Med kunnig personal med lång erfarenhet, kan vi ge såväl råd som anvisningar.
Med vårt stora lagerförda sortiment så är vi en stark partner med snabba leveranser.

Welands målsättning är samma sedan starten - att vara flexibla och ge samma service till alla våra kunder, stora som små. Vi har mer än 70 års erfarenhet av att ge personlig service till våra kunder. Sedan starten 1947 arbetar vi intensivt med att utveckla våra produkter. All tillverkning sker i Smålandsstenar. Produktionen ska vara rationell och miljövänlig.
I Smålandsstenar har den pressvetsade gallerdurken, som utgör ryggraden i Welands verksamhet, tillverkats sedan 1960-talet. För att möta framtidens krav utvecklar vi ständigt vår maskinpark. Idag erbjuder vi bland annat plåtbearbetning med laser, stansning, bockning och maskinbearbetning på legobasis. På Weland har vi alltid sikte på framtiden, utan att glömma bort våra kunder.

Se allaNyheter

Fakta om Weland AB

Adress
Weland AB
Malmgatan 34
333 30 Smålandsstenar

Region
Sverige
Hallands län
Halmstads kommun

Telefon: +46 371 344 00

Fax: +46 371 344 78

VAT nummer: SE5560693987

Anställda: 310

Certifikat: AAA, CE, ISO 14001, ISO 9001

Kontaktpersoner

Lars Kennethsson
Yrke: Ledelse

Sänd till en kollega

0.173