23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Rockad Lyft- och Materialhantering AB

Med full flexibilitet när det gäller material, komponenter, dimensioner och anslutningar konstruerar vi den länk som saknas i din produkt, maskin eller produktlinje. Oavsett om det är något som ska lyftas, pressas eller ställas i ett visst läge så är det är dina behov och förutsättningar som styr.

Eftersom vi kan anpassa varje led betalar du för den kvalitet som du har behov av, varken mer eller mindre. Våra lösningar maximerar produktionen, minimerar underhållet och skapar mervärde i din produkt. För optimal lönsamhet och arbetsglädje.

När det handlar om specialanpassade don och vikter på minst några hundra kilo ser vi till att ta fram just den lösning som du behöver. Vi har lång erfarenhet av livsmedelsindustrin, hjälper våra kunder inom förpackningsindustrin och vi har konstruktioner som underlättar för varvsindustrin.

Våra lösningar lyfter fartyg, sätter vindkrafttorn på plats och gör det enkelt att lägga i och ta upp fritidsbåtar. Vi vänder produkter för solenergi mot solen, höjer och sänker swimmingpoolgolv och fördubblar transportföretagens lastutrymme med hjälp av smarta lyftsystem. Faktum är att det bara är fantasin som sätter gränser. Tyngdlagen är inget problem för oss. 

 Varmt välkomna att höra av er!

 

 

Leverantörstjänster

Fakta om Rockad Lyft- och Materialhantering AB

Adress
Rockad Lyft- och Materialhantering AB
Diabasgatan 2
254 68 Helsingborg
Se på karta

Region
Sverige
Skåne län
Helsingborgs stad

Telefon: +46 (0)42-13 35 32

VAT nummer: SE5566104252

Anställda: 1-4

Certifikat: AAA, ATEX, CE, FDA-godkänd

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Jonas Borgström
Yrke: VD
Telefon: +46 (0)709-32 35 32

Sänd till en kollega

0.078