23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Minuba ApS

Minuba ApS är ett danskägt programvaruföretag med fokus på optimering och effektivisering av verksamheten hos både mindre och större företag, framför allt inom installatörs-, bygg- och anläggningsbranschen. Vi utvecklar och marknadsför egna produkter – både på egen hand och genom samarbetspartners.

Vi arbetar för att säkerställa att vi har den produkt som skapar störst värde för våra kunder. Vi har en nära dialog med användarna och hjälper varje dag till med att utveckla och effektivisera verksamheten hos hantverkare och hos företag inom andra yrkesområden i hela landet. Det sker både genom våra erkända produkter samt vår engagerade kundsupport.

Hos Minuba har vi en ambition om att ett IT-system ska kunna hantera avancerade data men vara lätt att använda. Därför har vi utvecklat Minuba enligt filosofin ”Det ska kunna massor och det ska bara fungera på ett enkelt sätt”. Varför göra det svårt när det kan göras lätt?

Minubas nätbaserade ärende- och resursstyrning ger bättre överblick, effektiv verksamhet och ökad likviditet i företaget. Med integration av hela arbetsprocessen – från första kundkontakt till sista faktura.

Fakta om Minuba ApS

Adress
Minuba ApS
Diplomvej 381
2800 Kongens Lyngby
Se på karta

Region
Danmark
Hovedstaden
Lyngby-Taarbæk Kommune

Telefon: +45 70702037

VAT nummer: DK33259336

P nummer: 1016422882

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Minuba Minuba
Yrke: Kommunikation og marketing
Telefon: +45 53815559

Sänd till en kollega

0.11