23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Total Sweden AB

TOTAL NORDIC - ETT AV VÄRLDENS STÖRSTA OLJEBOLAG

VI ÄR MER ÄN BARA ETT OLJEBOLAG

Vi är det 4:e största globala energibolaget som tar ett stort ansvar för våra produkter och kunder. Vår mission är ett starkt engagemang för att producera bättre energi, säkrare, renare, mer effektiv, mer innovativa lösningar och tillgängligt för så många människor som möjligt. Företaget bildades i Frankrike 1924 och har således en lång historia. Total är globalt närvarande på alla kontinenter och i cirka 100.000 medarbetare jobbar i över 130 länder i våra olika våra olika affärsområden.

Total arbetar inom hela kedjan gällande energi och olja:

• Utvinning av gas och olja samt produktion i mer än 50 länder.

• Total är hel- eller delägare av ett 20 tal raffinaderier över hela världen.

• Med aktiviteter i över 120 länder och 9 kontor transporterar vi över hela världen.

• Försäljning av ett brett produktsortiment i över 130 länder och servar dagligen 4 miljoner kunder på över 16 000 stationer.

• Bland de ledande inom nya energin såsom sol, biobränslen och batteriteknik.

DIREKT NÄRVARO I ALLA NORDISKA LÄNDER

Vårt huvudkontor för Norden ligger i Köpenhamn med lokal personal som talar de olika nordiska språken. Vi har en lokal närvarande i de olika länderna och arbetar direkt med våra kunder. Förutom ett stort centrallager i Köpenhamn har vi extra utlokaliserade lager på startegiska platser för att täcka behovet av snabba leveranser.

SMÖRJMEDEL TILL FORDON OCH INDUSTRI

Ett avancerat och brett utbud av produkter och tjänster.

BITUMEN

Vi levererar standardkvaliteter och innovativa specialprodukter.

FLYGBRÄNSLE

Total är en dedikerad partner för flygbränslen.

SPECIALVÄTSKOR

Med spetskompetens levererar vi råvaror till tillverkande industri.

VI UTVECKLAR FRAMTIDENS SMÖRJMEDEL Tillsammans med våra partners så utvecklar och testar vi morgondagens motoroljor på racingbanor och i laboratorium över hela världen.

PARTNERSKAP

Partnerskap med biltillverkare. Smörjmedel måste hela tiden hålla jämna steg med den tekniska

utvecklingen och anpassa sig till internationella normer samt uppfylla industriella krav. Totals samarbetsavtal med internationella tillverkare som exempelvis Renault-Nissan, PSA Peugeot-Citroën, Mazda, Hyundai-Kia, Dacia, GM, Volvo Trucks, DAF, Scania, Kubota eller Claas är ett direkt bidrag till denna utveckling. Vi fabriksfyller ca. 200 miljoner fordon årligen.

ETT BRETT UTBUD AV SMÖRJMEDEL

Vi löser dina smörjmedelsbehov och kan hjälpa till att optimera din maskinpark. För industrisektorn har vi produkter från metallbearbetning till livsmedelindustri och stålverk. På fordonssidan kan vi täcka de flesta fordonsslagen från lok, fartyg, personbilar, traktorer till MC och racingbilar.

DIN FRAMTID ÄR VÅRT ANSVAR

Vi känner ett stort ansvar för miljön och satsar stort bl.a. på vårt Total Ecosolution program. Vår satsning hjälper företag över hela världen att spara bränsle och minska CO2 utsläpp. Upp till 5 % bränslebesparing beroende på fordon och övriga smörjmedel.

 

Fakta om Total Sweden AB

Adress
Total Sweden AB
Box 50326
202 13 Malmö
Se på karta

Region
Sverige
Skåne län
Malmö stad

Telefon: +46 70 340 07 74

Anställda: 20-49

Se hemsidan

Sänd till en kollega

0.109