23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Lagagruppen

Lagagruppen
smart för miljön och plånboken!

Lagagruppen är en central organisation för bildemonterare. Vi är medlemmar i Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund och under 2006 har samtliga företag i gruppen genomfört en miljöcertifiering.

Köp begagnade reservdelar hos Laga

Välkommen till vår butik: www.laga.se

Lagagruppen grundades år 2000 och har sedan dess vuxit till en av de största aktörerna på begagnatmarknaden. År 2004 lanserades vår webbplats laga.se och har sedan starten varit det självklara alternativet för såväl verkstad- som privatkunder. Vi finns representerade i hela landet genom våra anslutna bildemonteringar och Laga-verkstäder. Detta för att Du som kund alltid ska kunna göra ett bra val när Du köper en reservdel eller lämnar in Din bil på en Laga-verkstad. Smart för både miljön och plånboken!

Vi har ett väl utbyggt logistiksystem med snabba leveranser och rimliga fraktkostnader, vilket kommer Dig som kund tillgodo. Våra demonterade bilar består i huvudsak av nyare krockskadade bilar, men vi erbjuder även ett brett sortiment från den äldre bilparken.

Du kan vara säker på att alla bilar demonteras på ett korrekt och miljömässigt sätt, allt enligt gällande EU-direktiv. Det är säkert och tryggt att handla från en Laga-medlem.

”Tänk på miljön och leta begagnade delar först”

Fakta om Lagagruppen

Adress
Lagagruppen
Ryhovsgatan 3A
553 03 Jönköping
Se på karta

Region
Sverige
Jönköpings län
Jönköpings kommun

VAT nummer: SE5565927513

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Thomas Forsgård
Yrke: VD

Sänd till en kollega

0.688