23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Basf Coatings Services Ab

FRAMGÅNGSRIK – MED ETT STARKT VARUMÄRKE.
Professionella lösningar och högsta kvalitet. Genom att kombinera dessa faktorer har Glasurit blivit ett ledande varumärke inom reparationslacker för bil- och storfordonssektorn. Men att nå framgång är bara en del av vårt arbete. Vi vill att även du ska uppnå största möjliga framgång! I linje med vårt motto ”ProFit med Glasurit” ser vi till att affärerna i verkstäder runt om i världen är lysande och säkra.

Vi strävar efter att erbjuda dig de bästa lösningarna. För att lyckas med det uppgraderar vi ständigt vår produkt- och tjänsteportfölj, och ser till att din verkstad är rustad för framtiden. Vi erbjuder innovativa lackprodukter och system för lysande lackeringsresultat, ständigt förbättrade verktyg för snabb och pålitlig kulörmatchning, en växande palett av konsulttjänster som hjälper dig att identifiera potential för besparingar och utveckling och, sist men inte minst, ett omfattande utbildningsprogram i ett globalt utbildningsnätverk.

Som ett resultat av Glasurits pålitliga höga kvalitet inom alla områden, har Glasurits billackeringsprodukter godkänts av nästan alla ledande biltillverkare i världen. Det är ytterligare en anledning till att fler och fler verkstäder i världen byter till Glasurit.

ProFit med Glasurit!

Basf Coatings Services Ab
Postbox 1977
Ved Stadsgraven 15
2300 København S
Danmark
VAT nummer: DK10077214

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.094