23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

EcoOnline AB

EcoOnline: gör säkerhet på arbetsplatsen till det självklara valet

EcoOnline är ett mjukvaruföretag som är specialiserat på att utveckla system för att göra arbetsplatser säkrare och kemikaliehantering enklare. 

Få koll på bilvårdsprodukter och andra kemikalier i verksamheten
Det ställs höga krav på verksamheter som använder kemikalier. Har ni produkter som t.ex. lack, färg, fälgrengöring, rostlösning, smörjmedel, olja, lim eller bilvax men inte riktigt vet vad det är som gäller så har vi både kunskap och produkter för dig.

Samarbetspartner till SFVF
EcoOnline AB och Sveriges fordonverkstäders förening (SFVF) har inlett ett samarbete för att ge verkstäder förbättrade förutsättningarna att hantera sin kemikaliedokumentation. Med hjälp av kunskap inom kemikalielagstiftning och kemikaliedokumentation samt ett digitalt kemikalieregister får verkstäderna bättre överblick av riskkällor och kemikalier. Överblicken gör det enklare att substituera, fasa ut farliga kemikalier, ta ut rapporter och sprida information på arbetsplatsen.

---

Produkter:

Chemical Manager håller dina säkerhetsdatablad (SDB) uppdaterade med senaste versionen. Hjälper dig kartlägga dina kemikalier och riskbedöma dem på ett enkelt sätt.

Chemical Manager förenklar arbetet med kemikalier och sparar dig både tid och pengar. Samtidigt så skapar du en säkrare arbetsplats för dina anställda.

Safety Manager är ett användarvänligt och flexibelt verktyg som ger dig stöd i det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Skapa en säkrare arbetsplats med hjälp av digitala checklistor för exempelvis skyddsronder, riskbedömningar samt rapportering av händelser och arbetsolyckor.

Skräddarsy dina egna checklistor eller använd de som EcoOnlines erfarna arbetsmiljöexperter har tagit fram.

---

Om EcoOnline

En säkrare arbetsplats - överraskande enkelt
Vi hjälper företag att få kontroll och följa lagen – enkelt och kostnadseffektivt. Företaget grundades 2000 och har för närvarande över 5 500 kunder och 200 anställda i Storbritannien, Irland, Norge, Sverige, Danmark och Finland.

Vårt företags enkla kärnidé: När säkerhet på arbetsplatsen är så enkel blir det en naturlig vana. En vana som växer sig starkare år efter år. Så, ju lättare och smidigare vi kan göra det för medarbetare att förstå och följa de säkerhetsrutiner som finns på arbetsplatsen, desto säkrare blir arbetsmiljön. Därför är EcoOnlines system heltäckande, men ändå lätt att använda.

---

Guider
Ladda ner guider och lär dig mer:

  • Så lyckas du med ditt kemikalieregister
  • Detta bör du veta om riskbedömning
  • Enkel riskbedömning i 5 steg
  • Substitution och utfasning
  • Ansvar enligt Miljöbalken och Arbetsmiljölagen

Se alla guider här

Fakta om EcoOnline AB

Adress
EcoOnline AB
Drakegatan 7
412 50 Göteborg
Se på karta

Region
Sverige
Västra Götalands län
Göteborgs stad

Telefon: +46 0317578150

VAT nummer: SE5567369813

Anställda: 24

Certifikat: AAA

Kontaktpersoner

Nicolina Ahdrian
Avdelning: Marknad
Yrke: Marknadskoordinator
Telefon: +46 0317578150

Sänd till en kollega

0.11