23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Infoflex Data AB

Infoflex Data är en oberoende samarbetspartner som utvecklar affärssystem i Sverige. Vi är inriktade på återförsäljare, verkstäder och grossister i fordonsbranschen. Vår affärsidé är att med effektiva IT-lösningar bidra till ökad lönsamhet för våra kunder.

Infoflex Data är rikstäckande med huvudkontor i centrala Stockholm och lokalkontor i Lund, Örebro och Östersund. Våra ägare är TSS (Total Specific Solutions med 6 000+ anställda och 44 500+ kunder).


INFOFLEX FORDON
 är ett komplett program för verkstäder, återförsäljare och butiker inom fordonsbranschen.

Programmet är utvecklat i närhet med användarna och med mängder av genomtänkta funktioner och externa kopplingar bidrar det till en lönsam verksamhet. Tillsammans med vår utbildning i INFOFLEX FORDON får företaget smidiga arbetsflöden och rutiner för den dagliga verksamheten. Med våra smarta lösningar för tidsplanering, däckförvaring, fordonsförsäljning, personalliggare, orderpåfyllnad och integration mot Fortnox löser vi många behov. Genom att använda INFOFLEX FORDON kan du även leva upp till kraven på DMS-system för en Godkänd Bilverkstad.


INFOFLEX GROSSIST
 är ett komplett affärssystem med ett stort utbud av funktioner och externa kopplingar.

Målgruppen är grossister, framförallt inom fordonsbranschen, men vi har även stora kunder inom andra branscher med liknande hantering. Vi levererar ett komplett paket med både hårdvara, tekniktjänster och kundanpassad utbildning. INFOFLEX GROSSIST är en stabil och säker lösning som bidrar till ökad lönsamhet för företaget.

Infoflex Data AB
Swedenborgsgatan 20B
118 27 STOCKHOLM
Sverige
VAT nummer: SE5562510791
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.078