23948sdkhjf

Infoflex Data AB

Infoflex Data är en leverantör av affärssystem med inriktning på återförsäljare, verkstäder och grossister i fordonsbranschen. Vår affärsidé är att med effektiva IT-lösningar bidra till att öka lönsamheten för våra kunder. Infoflex Data är rikstäckande med huvudkontor i centrala Stockholm och lokalkontor i Örebro, Luleå, Östersund och Lund. Infoflex Data omsätter ca 28 MSEK med god lönsamhet, våra ägare är TSS (Total Specific Solutions med 2500 anställda och 12 500 kunder).

INFOFLEX FORDON är ett komplett program för verkstäder, återförsäljare och butiker inom fordonsbranschen

Programmet är utvecklat i närhet med användarna och med mängder av genomtänkta funktioner och externa kopplingar bidrar det till en lönsam verksamhet. Tillsammans med vår utbildning i INFOFLEX FORDON får företaget smidiga arbetsflöden och rutiner för den dagliga verksamheten. Med våra smarta lösningar för tidsplanering, däckförvaring, fordonsförsäljning och orderpåfyllnad löser vi många behov.

INFOFLEX GROSSIST är ett komplett affärssystem med ett stort utbud av funktioner och externa kopplingar

Målgruppen är grossister, framförallt inom fordonsbranschen, men vi har även stora kunder inom andra branscher med liknande hantering. Vi levererar ett komplett paket med både hårdvara, tekniktjänster och kundanpassad utbildning. INFOFLEX GROSSIST är en stabil och säker lösning som bidrar till ökad lönsamhet för företaget.

Fakta om Infoflex Data AB

Adress
Infoflex Data AB
Sankt Eriksgatan 60
112 34 STOCKHOLM
Se på karta

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

Telefon: +46 087926460

VAT nummer: SE5562510791

Se hemsidan

Contact Persons

Linda Jardevik

Stefan Larsson
Yrke: VD

Sänd till en kollega

0.107