23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

TecAlliance GmbH

Möjliggör den digitala eftermarknaden: Data, processer och rådgivning från en enda källa
I mer än två decennier har namnet varit en stark allians med de ledande företagen inom den internationella fordonsindustrin.

Som en pålitlig och stark partner skapar TecAlliance grunden för ett framgångsrikt samarbete inom eftermarknaden för bilar med sina produkter och lösningar. Omkring 600 experter över hela världen är din kompetenta partner när det gäller lösningar för snabb och korrekt identifiering av delar, effektiva beställningsprocesser och aktuell fordonsdata med omfattande service- och reparationsinformation.

Moderna fordon är högkomplexa system och ställer höga krav på service, reparation och underhåll på reservdelsleverantörer, återförsäljare och verkstäder samt på leasingföretag och försäkringsbolag.
Fordons- och produktdata måste vara fullständiga och tillgängliga hela tiden likväl som reparations- och underhållsinformation. Ju bättre processerna är organiserade mellan partnerna, desto effektivare kan slutkunder betjänas. TecAlliance lösningar och tjänster innehåller TecDoc, TecCom, TecRMI och Headline.

Portföljen innehåller lösningsmodulerna:

TecAlliance Data

Hitta och bli hittad

TecDoc katalog erbjuder över hela världen en omfattande databas med alla vanliga fordon och produkter för den oberoende eftermarknaden. Tydligt strukturerade data och praktiska analysverktyg hjälper dig att snabbt och enkelt identifiera de delar och reparationsanvisningar du behöver. TecDoc-katalogen är världens mest omfattande tillverkaroberoende fordons- och produktdatabas på eftermarknaden för bilar.

TecAlliance Process. Optimalt arbetsflöde från A-Ö. Genom digitalisering och ökat nätverk förändras processerna snabbt hos och mellan marknadsaktörerna. TecAlliance känner till och förstår branschspecifika processer som ingen annan. Integrerade lösningar förbättrar kommunikationen, underlättar samarbetet och accelererar processer och informationsleverans - över hela försörjningskedjan. Processer i hela försörjningskedjan förenklas elektroniskt, från tillgänglighetsbegäran för att fakturera: optimerad, automatiserad och integrerad.

TecAlliance Consulting & Services. Professionellt råd och genomförande. Med över 20 års erfarenhet, specialiserade konsulter och projektledare, internationellt stöd på plats och utbildad mekaniker i en teknisk hotline, stöder TecAlliance sina kunder med skräddarsydda datahanteringskoncept.

Den ökande digitaliseringen inom eftermarknaden för fordonsindustrin kräver en omfattande databas och smidiga processer. Fordonsägaren ökar kraven på korta reaktionstider samt servicekvaliteten. Med produkter och lösningar från TecAlliance har tillverkare, återförsäljare, verkstäder och leasingföretag samt motorfordonsförsäkringar verktyg som står till deras förfogande för ökad effektivitet, kostnadsbesparingar, ökad kunskap och ökad insyn.

TecAlliance GmbH
Steinheilstraße 10
85737 Ismaning
Tyskland
VAT nummer: DE212306071
900+
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047