23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ikaros Cleantech AB

Att samarbeta med Ikaros är ett kvalitetsmärke i sig. Man visar att man är engagerad i miljöförbättrande åtgärder och bryr sig både om sina kostnader och den biologiska grund vi alla vilar på. Honnörsbegrepp som ansvar, miljösäkerhet och hållbar utveckling är för oss inte tomma försäljningsargument, utan utgör själva fundamentet i hela vår verksamhet. Som kund till Ikaros skall man kunna förvänta sig den bästa service, oavsett om man handlar en kartong torkdukar då och då, eller beställer avancerade produkter till en hel koncern.

Det är stor skillnad på ett kommunalt spillskydd i strandnära miljöer, och ett industriellt spillskydd vid daglig drift. Ikaros behärskar båda – och allt däremellan. Genom djupgående kunskap om våra produkter och dess användning kan Ikaros minska både kostnader och miljöpåverkan. Våra säljare är sakkunniga inom sina produktområden. Sammantaget har vi Nordens mest omfattande kunskap om spillskydd - med heltidsanställda kemiingenjörer och expertis inom smörjmedel.

Vi strävar hela tiden efter att behålla det lilla företagets flexibilitet, att kunna anpassa en skräddarsydd produkt för kundens specifika behov. I denna process skapas nya lösningar, metoder, standarder och kombinationer av alltihop för vitt skilda områden. På detta vis är Ikaros inte bara en del av utvecklingen inom spillskyddsområdet - utan leder den.

Fakta om Ikaros Cleantech AB

Adress
Ikaros Cleantech AB
Argongatan 5
431 53 Mölndal
Se på karta

Region
Sverige
Västra Götalands län
Mölndals stad

Telefon: +46 031-797 55 00

VAT nummer: SE5564167418

Anställda: 30

Certifikat: ISO 14001, ISO 9001

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Frida Svedberg Frida Svedberg
Telefon: +46 706675360

Sänd till en kollega

0.125