23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Atlas Copco Compressor AB

Varmt välkommen till Atlas Copco Compressor!

Atlas Copco Compressor är ett säljbolag inom Atlas Copco-gruppen, en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar sedan 1873. Vi ansvarar för marknadsföring, försäljning och service av innovativa och energieffektiva produkter och tjänster relaterade till tryckluft, vakuum och gas på den svenska marknaden.  

Företaget har varit verksamt på den svenska marknaden sedan 1971 och vi är idag ca 150 anställda. Merparten av våra anställda jobbar ute i fält och våra lokalt förankrade försäljningsingenjörer och servicetekniker kan snabbt hjälpa kunder i hela Sverige. För att öka tillgängligheten och servicen till våra kunder samarbetar vi med professionella och kunniga distributörer i olika delar av landet. Tillsammans har vi möjlighet att erbjuda alla företag, organisationer och verksamheten de produkter och de tjänster som krävs för en driftsäker och energieffektiv anläggning inom tryckluft, vakuum och gas. 

Vårt fokus ligger alltid på den bästa och mest energieffektiva lösningen för varje specifik kund. I varje affär strävar vi efter att våra kunder ska få lägsta möjliga totalkostnad givet de förutsättningar som föreligger.  För att kunna hålla det löftet utvecklar vi kompressorer, blåsmaskiner, vakuumpumpar och gasgeneratorer som passar alla typer av kunder inom olika industrier. Givetvis erbjuder vi även service och reservdelar.

Kontakta oss redan idag så ka vi tillsammans bestämma vilken lösning för tryckluft, vakuum eller gas som passar din verksamhet och ekonomiska förutsättningar!

Atlas Copco Compressor AB
Sickla Industriväg 19
105 23 Stockholm
Sverige
VAT nummer: SE5561552794
150
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.032