23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Compilator AB

DÄCKDATA – 2500 VERKSTÄDER, 5000 ANVÄNDARE OCH 25 ÅRS ERFARENHET SÄGER ALLT!
Vi är Nordeuropas mest använda affärssystem för däckbranschen och det är ingen slump. Sälj däck på några sekunder och slipp onödigt extraarbete kring fakturering och inbetalningar. 

DÄCKDATA INNEHÅLLER EN MÄNGD FUNKTIONER SOM KOMMER ATT KOMMA VÄL TILL HANDS OCH FÖRBÄTTRA ERT FLÖDE OCH ER LÖNSAMHET PÅ EN GÅNG.
I Däckhotellet finns det stöd för snabbskifte, utskick via sms/mail och dynamisk inkallning. Vår Ordermodul klarar att ge snabba svar om priser, hantera kontanter och fakturor, räkna på kompletta hjul samt hitta rätt däck och fälg på nolltid. Du kan nu se ert eget, era filialers och era leverantörers lager i en och samma vy.

Sist men inte minst så har vi vår populära kalender-modul. Funktioner som kö-hantering, delade kalendrar, e-post och SMS-meddelanden ger både er och era kunder större frihet.

DäckData från Compilator är det kompletta systemet som hanterar hela er däckaffär och gör din vardag som Däck- eller bilhandlare till en fröjd. DäckData är flexibelt och skalbart och kan anpassas efter just de behov som du har på er anläggning.

Vi erbjuder väl beprövade standardlösningar och specialanpassade lösningar för både fristående verkstäder som de större internationella kedjorna.

Nyheter

Fakta om Compilator AB

Adress
Compilator AB
Södergatan 22
211 34 Malmö

Region
Sverige
Skåne län
Malmö stad

Telefon: +46 040-672 88 88

VAT nummer: SE5565489555

Anställda: 40

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Niclas Schuler
Yrke: Marknadschef

Sänd till en kollega

0.156