23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Yrkesakademin AB

YrkesAkademin grundades 1997 och är idag en av Sveriges största leverantörer av uppdrags- och arbetsmarknadsutbildningar. Vi levererar effektivt och enkelt med rätt kvalitet och innehåll för att så många som möjligt ska gå ut i jobb efter avslutad utbildning hos oss. Vi vill bidra till att minska arbetslösheten i Sverige!

YrkesAkademin erbjuder kompetensutveckling till företag och privatpersoner inom olika branscher samt ny och fortbildning inom ramen för Arbetsmarknadsutbildning, Komvux och Yrkeshögskola. 

Våra största områden är utbildningar med inriktning mot transport, entreprenad, industriteknik och fastighet, dessutom utbildar även inom lager och terminal, restaurang, vård, IT, gröna näringar m.m. Vi finns etablerat på ett 50-tal orter i landet med över 80 utbildningsenheter, från Malmö i söder till Luleå i norr.

Företagsutbildning Vi erbjuder yrkesutbildning anpassad efter branschens behov. Utbildningarna är öppna för alla, företag såväl som privatpersoner. Utbildningarna genomförs på uppdrag eller via anmälan till någon av våra planerade kurser.

Yrkeshögskola YrkesAkademins Yrkeshögskola samverkar med näringslivet och har ett stort utbud av nätbaserade distansutbildningar. 9 av 10 studerande som har läst en YH-utbildning och tagit examen får jobb.

Arbetsmarknadsutbildning Våra utbildningar finns på flera orter i Sverige. För dig som är arbetslös, boka studiebesök via Arbetsförmedlingen, kom en dag och titta vad vi gör och om det är något för dig. Välkommen!

Komvuxutbildning Ansök till våra utbildningar via din hemkommun.

YA Trafikskola Frihet på väg! Vi utbildar i flertalet behörigheter och finns på flera orter i landet.

 

Leverantörstjänster

Fakta om Yrkesakademin AB

Adress
Yrkesakademin AB
Holmgången 22 3TR
791 71 Falun

Region
Sverige
Dalarnas län
Falun kommun

Telefon: +46 (0)72 368 71 74

VAT nummer: SE5563466233

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Anna-Carin Herdebrant

Christopher Åhs
Telefon: +46 (0)72 368 71 74

Sänd till en kollega

0.141