23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Bisoft

OM OSS
Vi erbjuder ett administrativt verktyg som är utvecklat för att stödja och förbättra verksamheten. Med Bisoft kan ert arbete underlättas och era processer bli effektivare, så att ni kan lägga mer tid på det ni är experter på. ​Vår vision är att skapa de mest användarvänliga, praktiska och effektiva programmen på marknaden. Därför tar vi fram och utvecklar våra program tillsammans med de som faktiskt använder dem – våra kunder. 

Bisoft grundades 2013 med affärsidén att utveckla program tillsammans med våra kunder, som uppfyller deras specifika behov. Vi vill ta tillvara och arbeta med era idéer och kunskaper för att hitta nya smarta lösningar anpassade för just ert arbetssätt. Idag erbjuder vi 21 unika program och även en app, som vi utvecklar och anpassar efter våra kunders önskemål för att kunna leverera den bästa lösningen. 

Våra värdegrunder är viktiga för oss och genomsyrar allt vi gör:

·     ​Tillgängliga – Vi lägger stort fokus på att alltid vara snabba, tillmötesgående och lösningsorienterade i vår support. Våra kunder är vår största prioritet! 

·     Ödmjuka – Vi tror på ett ödmjukt och prestigelöst förhållningssätt, både mot varandra och mot kunder.

·     Utveckling – Vi strävar hela tiden efter att leda utvecklingen, inte bara följa den. Att ständigt vilja förbättras och utvecklas är också vår största drivkraft.

Bisoft
Gullbergs Strandgata 36E
411 04 Göteborg
Sverige
VAT nummer: SE5569507261
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031