23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

CDS Produkter AB

CDS Produkter AB startade sin verksamhet 1980 i Stockholm, men flyttade snart sin verksamhet till  Skara. Sedan 2010 finns vi i Kungälv strax norr om Göteborg, med både lager och huvudkontor.

CDS är verksamma inom import och distribution av fordonstillbehör, både under egna varumärken samt under andra välkända varumärken.

Våra kunder finns inom såväl OEM som inom bilhandeln och fordonstillbehörskedjor mfl.

-----------------------------------------------------------------

CDS Produkter AB är en del av Axel Johnson International, en global industrigrupp som förvärvar och utvecklar teknikföretag inom strategiskt utvalda nischmarknader. Fokus ligger på bolag som erbjuder tekniska komponenter och lösningar till industriella processer.

Verksamheten präglas av ett aktivt, långsiktigt ägarskap med ambition att främja förnyelse och skapa tillväxt. Genom att bygga och utveckla bolagsgrupper med företag som kompletterar och stärker varandra stimuleras kunskapsutbyte samt gemensamma initiativ. Idag har koncernen sex affärsområden: Driveline Solutions, Fluid Handling Solutions, Industrial Solutions, Lifting Solutions, Power Transmission Solutions och Transport Solutions.

Ett decentraliserat och engagerat ledarskap möjliggör snabba beslut och värnar entreprenörsandan som genomsyrar organisationen. Gruppen har fyra strategiska fokusområden: digitalisering, service, hållbarhet och kompetensförsörjning.

Axel Johnson International har huvudkontor i Stockholm, Sverige och består av drygt 150 bolag med verksamhet i 30 länder. Axel Johnson International ingår i den familjeägda Axel Johnson-koncernen.

CDS Produkter AB
Solbräckegatan 33
442 45 Kungälv
Sverige
VAT nummer: SE5562658582
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031