23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Pars Plåtgruppen AB

Välkommen till Parsgruppen

Vi på Parsgruppen har lång erfarenhet som legoleverantör och har därmed blivit specialister inom flera olika områden. Vårt fokus ligger på tillverkning och förädling av plåtprodukter från 1 mm och uppåt. Som kund märker du snabbt av den stora bredden av kunskap som finns att hämta hos oss och även den flexibilitet som vi kan erbjuda i och med att vi hela tiden gör kraftfulla investeringar i den senaste tekniken.

Vi fungerar både som legoleverantör och produkttillverkare, det beror helt på vad du som kund efterfrågar. Tack vare att vi ligger i framkant av den tekniska utvecklingen och alltid håller en hög produktkvalitet är vi ett av de ledande företagen inom vår bransch.

Det mest kostnadseffektiva resultatet
Vi kan med vår kunskap och erfarenhet skapa den mest kostnadseffektiva produktionen för just din produkt. Långa produktionsserier såväl som korta kan vi hantera och du som kund kan alltid räkna med högsta kvalitet och en bästa leveransprecision. Att utveckling och produktion samarbetar under hela processen gör att vi kan skapa den mest optimala lösningen för just ditt problem.

Företagen i Parsgruppen
Ett samarbete med ett av våra företag ger dig tillgång till alla företag inom Parsgruppen. Detta gör att du får en samarbetspartner med kunskap och produktion inom flera områden. För att få mer information om varje individuellt företag är det bara att klicka på det företag du är intresserad av.

ABL Construction Equipment – utvecklar och tillverkar redskap till entreprenadmaskiner
ACAB – produktion med tyngdpunkt på avancerad svetsning, bearbetning och kontroll.
BTT – kompletta plåtkonstruktioner i tunn- och mediumplåt

Produkter

Nyheter

Fakta om Pars Plåtgruppen AB

Adress
Pars Plåtgruppen AB
Gillbergagatan 7
582 73 Linköping

Region
Sverige
Östergötlands län
Linköpings kommun

Telefon: +46 013-327 24 00

VAT nummer: SE5562577386

Anställda: 279

Certifikat: ISO 14001, ISO 3834-2:2005, ISO 9001

Kontaktpersoner

Bo Karimi
Avdelning: Marknad/IT/SoMe
Johan Axelsson

Sänd till en kollega

0.189