23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bema Kättingmäster AB

Bema Kättingmäster ingår i en Skandinavisk koncern och är marknadsledande på både standard- och specialanpassade lösningar Inom: - lyftredskap (grade 80 - 120), mjuka lyft, lyftblock - alla typer av kätting, låskätting (klass 2 - 4), snökedjor, slirskydd/skogskedjor. - NATO-godkänd militärutrustning - surrning/lastsäkring, spännband, stållinor etc.

Huvudkontor/lager finns i Varberg, filial i Haparanda och systerbolaget Transportutstyr A/S i Oslo (Norge). Säljkontor i Jönköping, Södertälje och Bollnäs. Vår största styrka är förmågan att kunna skräddarsy optimala lösningar baserad på den enskilda kunds unika behov. Våra mervärden är hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser, lager- & logistiklösningar, leveranstider, kostnadsbesparingar etc.

Vi konstruerar, anpassar och kombinerar produkter som resulterar i en för kunden optimal kvalitetsprodukt, vi kan även ombesörga delmontage, för att säkerställa att hela produktionskedjan är lika stark. Vi knyter i dag produktion på ett stort antal godkända fabriker i både Europa och Asien med unika styrkor. Detta säkerställer att kunden alltid får den optimala produkt och bästa pris till varje specifik applikation.

Vi skickar er gärna vår omfattande produktpärm och bokar ett första personligt möte för att diskutera ömsesidiga affärsmöjligheter. Vi hjälper er gärna med visualiseringsmateriell, etikettsystem, lathundar, produktutbildning etc. för att säkerställa succé.

Fakta om Bema Kättingmäster AB

Adress
Bema Kättingmäster AB
Vagnvägen 4
432 13 Varberg
Se på karta

Region
Sverige
Hallands län
Varbergs kommun

Telefon: +46 340-87050

Fax: +46 340-80450

VAT nummer: SE5563335396

Anställda: 14

Certifikat: ISO 14001, ISO 9001:2008

Kontaktpersoner

Anders Magnusson Anders Magnusson
Avdelning: Försäljning
Yrke: Försäljningschef
Telefon: +46 70-3949333

Sänd till en kollega

0.094