23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Erbjuds

Redovisningsbyrå för verkstadsföretag | Digital redovisning med Verxter

Per månad SEK 4 989 exkl. moms
Förfallodatum
den 20 juli 2024

Behöver du en effektiv och prisvärd lösning för att hantera ditt verkstadsföretags ekonomi och personal? Vi presenterar Verxter, en ambitiös redovisningsbyrå specialiserad på automatiserade tjänster för verkstadsföretag.

Verxter erbjuder en omfattande och automatiserad helhetstjänst inom ekonomi och personalhantering. Vi tar hand om allt från bokföring, lönehantering, personalhantering till verksamhetsstöd så att du kan fokusera på det du gör bäst - att driva ditt företag.

Oroar du dig för att byta redovisningsbyrå? Med Verxter är övergången smidig. Vi sköter hela övergången från din befintliga byrå och tar med oss din historiska bokföring om möjligt. Det har aldrig varit enklare att byta till en mer effektiv och automatiserad lösning!

En av våra styrkor är vår transparenta prissättning. Priset baseras på ditt företags storlek och årsomsättning vilket innebär att du betalar ett fast pris per månad som är anpassat efter ditt företags tillväxt. Inga dolda avgifter, inga överraskningar.

Priser börjar från endast 4989 kr per månad för bolag med en omsättning på 0-4 MSEK per år. Mervärdesskatt tillkommer på angivna priser. Eventuella bankavgifter samt kostnad för stämpelklocka tillkommer.

Är du redo att ta ditt verkstadsföretag till nästa nivå med Verxter? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation, eller besök vår hemsida på https://verxter.se/pris/ för att räkna ut ditt pris direkt.

Verxter - Din partner inom automatiserad ekonomi och personalhantering. Vi är en ambitiös redovisningsbyrå specialiserad på verkstadsföretag! 

Redovisningsbyrå | Digital redovisning med Verxter
Klövervägen 55
612 34 Finspång
Finspångs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5592180656

Kontaktperson

PW
Petter Wikman
Redovisningskonsult
+46 706834064 petter.wikman@verxter.se

Sänd till en kollega

0.032