23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Kurs

Utbilda dig till professionell bilvårdare

Per lektion SEK 4 995 exkl. moms
Period(er)
Löpande anmälan

Efter ha drivit bilvårdsanläggningar i mer än 30 år och även utbildat många etablerade bilvårdare på marknaden har vi en bred kunskap om branschen. Vi ser dessvärre många företag som inte är professionella och följer de krav som finns. Vi vill visa att med rätt utbildning och arbetsätt är detta en bransch man kan lyckas i, både som företagare och anställd.  Utbildningen innehåller både teori och praktik och är på två dagar med möjlighet till förlängd praktik på vårt eget bilvårdcenter.

Agenda - detta går vi igenom
Vi går igenom de mesta som en bra bilvårdare bör kunna men fokus kommer att vara rekonditionering, det vill säga moment både, interiört och exteriört, för att återställa ett fordon så nära nybilsskick som det går. Vi berör och går igenom mer avancerade tjänster för att veta hur du som anställd eller företagare kan bredda din yrkesskicklighet ytterligare.

Teoretisk genomgång
Det finns mycket att tänka på för att kunna arbeta säkert och följa alla krav och riktlinjer som finns.

Kemikaliehantering
Skyddsutrustning
Miljöpåverkan
Krav från miljömyndigheter
Hantering av restavfall
Säkerhetsdatablad
Kemikaliegenomgång
  – Tvätthall
  – Exteriör rengöring
  – Exteriör rekond
  – Interiör rekond
  – Polermedel och lackskydd 
Utrustning
Belysning
Utrustning och hjälpmedel


Praktiska moment
Vi arbetar praktisk med fordon där vi praktiserar momenten som vi vi gick igenom i teorin. Nedan de viktigaste delarna vi arbetar med.

Biltvätt
Motortvätt
Lackrengöring
Maskering
Polering
Vax / Lackskydd
Invändning städning
Klädseltvätt
Utvänding rekond
Slutfinish
Efterkontroll
Förlängd praktik


Efter genomgångna två dagars grunutbildning erbjder vi fortsatt praktik i vår egen bilvårdsanläggning. Du arbetar då parallellt med våra erfarna bilvårdare och är med under alla moment som utförs. Detta ger en ökad erfarenhet och trygghet i hur man utför rekonditionering professionellt. Kostnaden för detta är 500:- per dag per person. 


ZviZZer Center
Vi erbjuder även möjligheten att bli ett auktoriserat ZviZZer-center om du även genomgår vår ZviZZer utbildning. Denna fokuserar på polering och lackskydd. Vill du kombinera denna utbildning med bilvårdsutbildningen så kontakta oss så ser vi om vi kan skräddarsy ett upplägg!.
Kontakta oss gärna om du har några frågor ang. utbildningen som vi håller i Malmö. Vill du anmäla dig till någon utbildning så använd formuläret så återkommer vi till dig snarast.

Mer information

PDR Trading AB
Cypressvägen 29
213 63 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5564321841

Kontaktperson

Utbildningsadress

Cypressvägen 29

Sänd till en kollega

0.031