23948sdkhjf

Motormagasinets Branschdag 2024

Plats: Elmia, Jönköping
Datum: 19 sep > 19. sep 2024

Svenska verkstäder och leverantörer – reservera datumet för Motormagasinets Branschdag 2024 på Elmia i Jönköping!Välkomna till Motormagasinets Branschdag den 19 september 2024, där vi samlar svenska verkstäder och leverantörer för att upptäcka de senaste trenderna, diskutera branschens utmaningar och utforska nya möjligheter.

Vi arbetar just nu med programmet för 2024, och ämnena som kommer att belysas inkluderar fordonsbranschens framtid samt de tre dominerande trenderna - elektrifiering, automatisering och digitalisering, och hur dessa kommer att påverka verkstäder och eftermarknad.

Vi kommer att ha branschens framstående experter och visionärer på plats. Förvänta dig en fullspäckad dag med intressanta föreläsningar, paneldebatter och möjligheter att knyta värdefulla nätverkskontakter.

Så markera den 19 september 2024 i din kalender och håll dig uppdaterad genom att besöka Motormagasinets webbplats för mer information. Vi ser fram emot att välkomna dig till Branschdagen 2024!


För alla verkstadsanställda är anmälan till evenemanget kostnadsfri. Om du är en fordonsleverantör och önskar delta på Branschdagen, tillkommer en avgift på 2995 kr.

Sänd till en kollega

0.036