23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vill du resa till Spanien för att titta på F1? Detta bör du tänka på

Även om F1 är en sport som faktiskt gör sig bäst på TV, är det många som drömmer om att besöka ett faktiskt race någon gång. Att se bilarna på nära håll gör att man snabbt börjar uppskatta skickligheten hos förarna ännu mer, och en hel racehelg brukar vara ett spektakel utan dess like.

Spaniens GP hålls den fjärde juni, och du kan fortfarande få tag på biljetter. Oavsett om du är intresserad av att åka i sista minuten eller om du vill planera inför nästa års race kan du relativt enkelt hitta billiga resor till Spanien. I den här texten kommer vi att gå igenom några grundläggande saker som är bra att tänka på. Om du bara vill åka till Spanien på semester, kan du läsa mer om vilka olika alternativ som finns för Spanien semester genom att klicka på länken.

Välj hotell med omsorg 

Det är klokt att tänka ett steg längre kring sin hotellvistelse och weekendresa till Spanien i samband med att man ska besöka racet. Även om det kan vara väldigt roligt att bo inne i Barcelona, särskilt om man ska anlända några dagar tidigare eller ha några dagar efter racet, så kan det göra det svårt att ta sig till och från banan. Istället kan det vara klokt att leta efter hotell som ligger så nära banan som det går, eller som i alla fall har goda kommunikationer. Trafiken ut ur Barcelona tenderar att vara väldigt hektiskt i samband med racet. Om man bara ska på en weekend till Spanien för att se loppet och vill se kvalificeringen under lördagen är det bäst att bo utanför själva staden. 

Spana in paketresor 

Ofta går det att välja en paketresa till Spanien med olika eventbolag i samband med F1-race. Detta är inte någonting som nödvändigtvis kommer att bli billigare än om du fixar exempelvis flyg och hotell Spanien själv, men det kommer garanterat att vara väldigt mycket smidigare.  

Räkna med köer och problem med att ta sig fram 

Detta har vi pratat om lite tidigare, men när det kommer till att ta sig ut till banan från centrala Barcelona är det inte helt omöjligt att man kommer att stöta på en hel del olika problem. Det går därför inte att räkna med att man ska exempelvis kunna ta sig från banan tillbaka till flygplatsen en söndag kväll, då trafiken och andra framkomlighetsproblem utan tvekan kommer att föra med sig problem.

Sänd till en kollega

0.047