23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hög efterfrågan på laddstolpar i bostadsrättsföreningar

I takt med att allt fler investerat i elbilar så följer även efterfrågan på fler laddningsplatser, i synnerhet där man bor. Även om antalet elbilsägare fortfarande är relativt lågt, så efterfrågas laddstolpar för bostadsrättsföreningar.

De som redan har investerat i elbilar behöver såklart tillgång till att ladda sin bil nära hemmet, så när de söker nytt hem så kommer tillgång till laddstolpar vara en av kriterierna. Bostadsrättsföreningar blir därför alltmer medvetna om behovet av att installera laddboxar brf kan erbjuda sina hyresgäster.

Allt fler av den yngre generationen anammar mer miljövänliga alternativ och elbil är något som blir allt mer intressant. Därmed börjar de allt mer eftersöka laddbox brf har till deras förfogande. Bostadsbolagen måste dock investera i infrastrukturen innan människor börjar flytta in i sina hem, vilket nu har blivit en liten utmaning för bostadsrättsföreningar.

Naturvårdsverket kan vara en hjälp på vägen

Det kan finnas hjälp på vägen att få för att upprätta laddstolpar till BRF. Genom att anlita ett företag som installerar laddstolpar, så kan bostadsrättsföreningen få hjälp med att ansöka om bidrag från Naturvårdsverket. Det är ett statligt bidrag för att man väljer gröna alternativ.

Laddboxbolaget hjälper er med att ansöka om detta bidrag och ni kan få upp till hälften av pengarna tillbaka. Efterfrågan på laddningsstationer i bostadsområden kommer bara att öka, så det är viktigt att bostadsrättsföreningar agerar nu innan det blir för svårt. Alla laddboxar brf installerar är inte en lyx, utan en nödvändighet för att uppmuntra miljötänk.

Det gör inte bara hyresgästerna nöjda, utan de kommer också att dra nytta av ökade besparingar. Varje investering i framtiden är värd det när man gör så stora investeringar i grön teknik. Laddstolpar bör ses som ett positivt steg i rätt riktning när det gäller att göra ditt bostadsområde mer miljövänligt.

Kontakta företaget redan idag

Ett första steg i en mer grön riktning är att kontakta ett företag gällande laddstolpe brf behöver. Diskutera direkt med företaget om kostnader och hur man går tillväga med allt. Med hjälp av ett proffs blir det mycket lättare att komma igång med denna process och göra ditt bostadsområde ännu mer hållbart.

Laddboxbolaget är ett av de ledande företagen i Sverige när det gäller att installera laddningsstationer för elbilar. De hjälper er mer än gärna med att installera laddboxar  för brf i olika områden. Bostadsrättsföreningen börjar med att fylla i en enkät, för att företaget ska få en bättre bild av vad de behöver. Sen besöker företaget platsen där laddboxar i brf kan placeras.

Passa på att lägg fram alla frågor som finns i dagsläget, innan det kommer en offert på allt. Försäkra dig till exempel om att föreningen får hjälp med att ansöka om bidraget från Naturvårdsverket. Detta ska man inte missa.

Sänd till en kollega

0.031