23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bodor i-serie

Säljes
Förfallodatum
den 1 januari 2024
Skick
Ny
Tillverkare
Bodor
Referensnummer
I-serien

Den kompakta konstruktionen och den stilrena designen av Bodor i-Serien möjliggör kunder med begränsat utrymme och/eller som har en mindre skala av produktion, att få njuta av fördelarna med fiberlaserskärning. 

Bodor i5 med 1000x1500mm arbetsyta, är baserad på samma kärnkonstruktion med gjutet stålgods som de större maskinerna, men i en mycket mindre och mer flexibel skala. Tack vare detta har Bodor i5 varit en storsäljare på den svenska marknaden.

Förutom den lilla Bodor i5 så har vi även en lite större modell, Bodor i7.
Den här maskinen har ett arbetsbord på 3000 x 1500 och är utrustad med ett utdragbart arbetsbord. Detta medför enklare lastning av fullstora plåtar, samt att det underlättar enormt för operatören att plundra bordet efter laserbearbetning är genomförd.
Bodor i7 har även ett utvecklat system där ventiler öppnar och stänger beroende på vart fokuseringshuvudet är positionerad. Detta medför en mer precis och effektivare utsugsförmåga för att leda bort rök och gaser ut maskinen.

Kontrollerad genom samma WYSWYG (What You See is What You Get) BodorPro 2.0 programvara som dess storebroder, som låter operatören programmera och köra maskinen på ett väldigt smidigt och lättlärt sätt. Maskinerna kan utrustas med lasereffekt från 1 till 3kW.
Säljare
Laser Machining Inc. Lmi AB

Laser Machining Inc. Lmi AB
Hjärpholn 18
786 93 Nås
Sverige

Niklas Larsson
Telefon: +46 707745700

Se flera maskiner
Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.142