23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Avskärmning

Tillbaka till företagsprofilen.

STAY SAFE by RIAS - avskärmning som skapar säkerhet i en tid av COVID-19.

Hygien och rätt avstånd till varandra hjälper till att bryta COVID-19. Vi måste fortfarande vara extra försiktiga och samtidigt fungera i en normal vardag.

På RIAS har vi haft säkerheten och tryggheten för våra anställda högst upp på dagordningen under denna tid. Det har därför varit viktigt för oss att hitta några lösningar som kan säkerställa denna trygghet när vi alla skall komma tillbaka till kontoren. Vi skapade därför en projektgrupp som har arbetat intensivt för att komma på lösningar som vi har monterat upp på våra egna arbetsplatser. Resultatet av lösningarna ser du i denna broschyr som vi hoppas att andra också kan dra nytta av. Enligt våra anställda är en positiv bieffekt att skärmarna också dämpar ljudnivån från de närmaste kollegorna i ett öppet kontorslandskap.

STAY SAFE är en serie skärmar i både bord, tak och golvmodeller. Flera av dem är i klar PLEXIGLAS® så att kontakten kan upprätthållas och att du tryggt kan ha en relativt nära mänsklig kontakt.

Vi har också flera lösningar där avskärmningen istället är en fin vit modell ev. med ditt egna tryck på !

Om du behöver individuellt anpassade lösningar är du mer än välkommen att kontakta oss på telefon 08-121 374 20 eller e-post info@rias.se

STAY SAFE by RIAS - avskärmning broschyr

Fakta om RIAS Sverige

Adress
RIAS Sverige
Domkraftsvägen 1
197 40 Bro

Region
Sverige
Stockholms län
Upplands-Bro kommun

Telefon: +46 (0)8 121 374 20

Kontaktpersoner

P O Ekstrand P O Ekstrand
Yrke: Försäljningschef
Telefon: +46 (0)76-113 78 78
Patrik Olsson Patrik Olsson
Yrke: Säljare
Telefon: +46 (0)76-113 78 02

Sänd till en kollega

0.11