23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Unik VAS-godkänd ljusinställare

VAS 621 001-versionen för Volkswagen är för närvarande den enda produkt som har fått Volkswagens officiella godkännande för användning till nya VW Touareg.

Vi är glada att kunna leverera den första och hittills enda godkända ljusinställaren för nya VW Touareg. Med ny mjukvaruversion, skräddarsydd för Volkswagen AG, möter nu MAHA’s MLT 3000 upp fordonstillverkarens krav på precision.

VAS 621 001-versionen för Volkswagen är för närvarande den enda produkt som har fått Volkswagens officiella godkännande för koncernövergripande användning i sina auktoriserade verkstäder. De nya Touareg-strålkastarna får endast justeras med denna utrustning, förutsatt att den senaste VAS-mjukvaran används.

Den nya Touaregmodellen finns med två strålkastarvarianter: LED eller toppmodern IQ LIGHT LED Matrix headlights. Båda kan kontrolleras korrekt med VAS 621 001 genom att välja lämpligt läge och justeras i enlighet med tillverkarens specifikationer.

Som MAHA’s generalagent är vi på SUN Maskin & Service stolta över att kunna erbjuda en enhet som uppfyller Volkswagen-gruppens höga krav.

Artikeln finns även att läsa på vår webbplats, www.sunmaskin.se. Vill du veta mer är du alltid välkommen att kontakta oss på 054 – 85 00 75 eller via info@sunmaskin.se.

(Foto: maha.de)

SUN Maskin & Service AB
Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564744729

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.098