23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Custom Bike Show i Norrtälje

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Gillar du att bygga egna motorcyklar? Då kanske du borde besöka Custom Bike Show i Norrtälje.

Där kan du träffa likasinnade som delar ditt engagemang när det gäller custombyggda motorcyklar. Även om du själv inte bygger så kan det vara intressant att besöka arrangemanget, inte minst för att beskåda alla de annorlunda och speciella motorcyklarna.

Den nya klassen e-Custom
En nyhet är klassen e-Custom som är en ny utställningsklass för custombyggda motorcyklar med elmotor. Detta är en ny trend när det bland motorcykelbyggare. Att bygga en eldriven motorcykel är inte helt enkelt, utan kräver speciella lösningar. Det krävs också en del speciella delar och verktyg. Oavsett vilken typ av motorcyklar det handlar om så går det att köpa reservdelar och tillbehör hos XLmoto.

Genom att införa den nya klassen e-Custom uppmuntrar arrangörer Twin Club Mc den kreativitet som spirar bland MC-byggarna. Dessutom går det helt i linje med det miljötänk som genomsyrar dagens samhälle.

Ett populärt arrangemang för hela familjen
Custom Bike Show i Norrtälje är ett populärt arrangemang som lockar massor av besökare. Det här är en riktig familjefest som i kombination med bra väder brukar bli en riktigt trevlig tillställning. Custom Bike Show har funnits i över 45 år och lockar framförallt motorcyklister och andra motorcykelintresserade.

Det finns en rad olika klasser att delta i även för dig som inte bygger motorcyklar med eldrift, exempelvis HD-Chopper och Racer. Antalet deltagare från Europa har ökat på senare år och det finns mycket som talar för att Custom Bike Show kommer att fortsätta vara ett framgångsrikt och populärt arrangemang även i framtiden.

Om du bor nära Norrtälje eller har vägarna förbi har du all anledning att besöka Custom Bike Show i Norrtälje. Norrtälje är en dessutom en trevlig ort med många intressanta sevärdheter som du kan passa på att besöka.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.07