23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Få tillgång till bils servicehäfte digitalt i e-Boks Plus

| Medlemsnyhet | Företag Digital-servicebook.com

Nu får du lätt tillgång till din bils servicebok, direkt i e-Boks appen med tjänsten ”Digital Servicebok”. Denna tjänst erbjuds i samarbete med Digital-Servicebook.com®, och rekommenderas av Sveriges Fordonsverkstäders Förening, SFVF.

En digital servicebok säkrar att bilägare har tillgång till uppgifter om service och besiktning, som är utfört på bilen. Ett uppdaterat servicehäfte ökar bilens försäljningsvärde, då köpare enkelt kan kontrollera servicehistoriken. Samtidigt säkrar en löpande registrering av bilens körda kilometer att det inte fuskas med kilometerantalet. e-Boks - Alla bilmärken, 100% garanti

I den digitala serviceboken kan alla servicearbeten lagras oavsett fordonsmärke och årsmodell där tillgången till servicedata är lättillgänglig och helt transparent mot omvärlden. Marknaden för service är sedan länge avreglerad vilket innebär att samtliga verkstäder på den europeiska marknaden har möjlighet att utföra en fackmässig service enligt fordonstillverkarens anvisningar där fordonets nybilsgaranti kvarstår.

 

Alla bilmärken, 100% garanti - Beställ åtkomst idag:

Medlemsnyhet

Företag
Digital-servicebook.com

Vordingborgvej 79 - 1.sal
4700 Næstved
Danmark
Digital-servicebook.com

Sänd till en kollega

0.157