23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vi utrustar Mercedes nya framtidsanläggning!

| Medlemsnyhet | Företag SUN Maskin & Service AB

Bilcenter i Nyköping blev först i Sverige med Mercedes-Benz nya världsomspännande anläggningskoncept MAR2020. Vi på SUN är både glada och stolta över att ha fått äran att leverera premium verkstadsutrustning till denna premiumanläggning!

Bilcenter i Nyköping är den första anläggningen i Sverige med Mercedes-Benz nya världsomspännande anläggningskoncept MAR2020. Detta kunde du läsa om tidigare i veckan bland annat här på Motormagasinet. Den hela 3300 kvadratmeter stora anläggningen är designad för att ge en helt ny typ av digital/analog kundupplevelse.

Inte bara ny bilhall
Den nya anläggningen är såklart inte bara en försäljningsanläggning. Här finns också personbilsverkstad, transportbilsverkstad och skadeverkstad. Vi på SUN är både glada och stolta över att ha fått äran att leverera premium verkstadsutrustning till denna premiumanläggning!

Här finns nu fordonslyftar, däckmaskiner, hjulinställare och bromsprovare i högklassig europeisk kvalitet. Vi står även för verkstadsinredningen där Bilcenter tillsammans med oss kunnat skapa funktionella och skräddarsydda arbetsplatser. Självklart i matchande Mercedes-grå kulör.

En anläggning i högsta toppklass!

Foton: Mercedes Benz och Amanda Ekblad, Södermanlands Nyheter.

Medlemsnyhet

Företag
SUN Maskin & Service AB

Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Sverige
SUN Maskin & Service AB

Bilder och video

Nya MB Bilcenter Nyköping, foto: Daimler/MyNewsDeskNya MB Bilcenter Nyköping, foto: Daimler/MyNewsDesk

Sänd till en kollega

0.064