23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Digitaliserade lösningar med INFOFLEX FORDON

| Medlemsnyhet | Företag Infoflex Data AB

INFOFLEX FORDON har ett stort utbud av digitaliserade lösningar som kan göra stor skillnad för er verksamhet genom att du kan jobba effektivare och hantera kundkommunikationen på bästa sätt.

Här presenterar vi några av våra digitala lösningar:

Inköp via reservdelskatalogerna
De flesta av våra kunder handlar idag via en reservdelskatalog och kan där snabbt och enkelt skicka inköpsbeställningar.

I dessa tider kanske inte din ordinarie leverantör har allt på hyllan och kan leverera, då är det enkelt att komplettera programmet med en alternativ leverantör. Läs mer om våra reservdelsintegrationer

Kommunicera med SMS eller mejl
Meddelandehantering gör det smidigt att kommunicera med kunden för att bekräfta bokade arbeten, skicka meddelande om tilläggsarbeten och när arbetet är utfört. Du vet väl att TIDPLAN automatiskt kan skicka påminnelse på bokade jobb? Det hjälper till att kunden inte missar sin bokade tid. 

Nyckelhantering
Den digitala nyckelhantering där kunden får en kod på SMS som nyckelkvittens är en uppskattad funktion, speciellt i dessa tider när hämta och lämna kanske sker hos kunden eller utanför era ordinarie öppettider. 

Funktionen finns med som standard i INFOFLEX FORDON PROFFS och är helt i linje med Godkänd bilverkstad. En bonus är att di alltid har koll på vilka bilar som finns på verkstaden!

Detta filmklipp visar hanteringen.

Digitala dokument till kunden
Du kan enkelt skicka kostnadsförslag som mejl och be kunden om en bekräftelse tillbaka. Skicka fakturor snarast efter utfört arbete som PDF eller e-faktura till de mottagare som behöver detta.

Bevaka obetalda fakturor och mejla påminnelse till de som inte betalt.

Bokföring i molnet
Kunder som valt att använda Fortnox i molnet har stenkoll på företagets bokföring online och med vår automatiska integration skickas bokföringen direkt in till Fortnox och finns direkt bokförd. Läs mer om integrationen.

Medlemsnyhet

Företag
Infoflex Data AB

Sankt Eriksgatan 60
112 34 STOCKHOLM
Sverige
Infoflex Data AB

Sänd till en kollega

0.109