23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Act Local hjälper Drivknuten.se att synas!

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Något av det svåraste som finns är att marknadsföra sitt företag, särskilt när det gäller sökmotorer och främst då naturligtvis på Google. Drivknuten.se fick hjälp av företaget ActLocal och gjorde ett jättelyft.

Drivknuten.se har genom åren försökt med flera olika lösningar och köpt sökmotoroptimeringar av företag som varit ”världsmästare”, men det har varje gång bara gett minimal effekt, tills de blev uppsökta av företaget Act Local som har sin bakgrund från Google.

 Anledningen till att de sökte upp Drivknuten.se var att företaget stack ut i deras programvara med att ha gjort det mesta rätt i back-end på hemsidan och med Meta, men att företagsuppgifter, länkningar och den generella strukturen hade stora brister.

Act Local imponerade på Drivknuten.se från första stund med en oerhörd kompetens och kunskap om allt inom hemsidor, uppbyggnad och struktur samt företagsprofilering på Google.

Resultatet var vida över förväntan och märktes närmast omedelbart, mycket tack vare att Drivknuten.se hade en bra grundstruktur att stå på, annars kan resultatet på Google ta flera månader att utläsa. Effekten var fler besökare på hemsidan, fler samtal och mail vilket gav många fler helt nya kunder. För en kostnad av ungefär en drivaxel i månaden…

Samarbetet med Act Local har därför utökats i flera etapper vilket också inkluderat många av Drivknuten´s samarbetspartners och företag i nätverket som bl.a. Märkesdemo i Helsingborg, Mekdelar.se och AutoFrance.

Den som önskar kan både helt kostnadsfritt besiktiga sin hemsida och/eller kontrollera sin synlighet på nätet via deras hemsida.

Drivknuten.se har efter Act Locals insats, numer 100 % synlighet på nätet och finns med på alla sökmotorer inklusive många av de vanligaste bilmärkenas navigationssystem. Ska man synas så ska man synas ordentligt..!

Genväg till test för att se hur ert företag syns på nätet: Testa synlighet på Google

Genväg för självtest av hemsidan via Act Local: Analysera hemsidans funktion

  

Några av Drivknuten´s samarbetspartners:

MärkesDemo Helsingborg - Bildelar Helsingborg 

Autofrance AB - reservdelar till franska bilar

Mekdelar.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.063