23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

NGK Spark Plug produkt nyheter 2020

| Medlemsnyhet | Företag NGK Spark Plug Europe GmbH

NGK SPARK PLUG LANSERAR 12 NYA TÄNDSTIFT

NGK SPARK PLUG, världsledande tillverkare av tändnings- och sensorprodukter utökar sitt eftermarknadsutbud med 12 helt nya tändstift. De flesta av de nya tändstiften innehåller två ädelmetaller och är ett komplement till företagets redan omfattande utbud av tändstift för bilar. Lanseringen börjar med fem nya produkter och sker sedan etappvis för att 2023 täcka in över 3,5 miljoner fordon. Samtliga tändstift ingår i NGK SPARK PLUGs OE-sortiment och levererar de prestanda och den höga kvalitet som kunderna blivit vana att förvänta sig.

Lanseringen sker i fyra etapper under månaderna maj, juli, augusti och september och de nya tändstiften täcker in många storsäljande bilmodeller. I elva av tändstiften används dubbel ädelmetall medan ett av tändstiften är av enkeltyp med mittelektrod i iridiumlegering.

Under maj och juli lanserades dubbel ädelmetalltändstiften med refterensnummer DILKAR7D11H, ILTR6R8G, DILKR6A11 och DILZKR7B11GS som alla är mycket motståndskraftiga mot slitage och där DILKAR7D11H och ILTR6R8G är först ut på den oberoende eftermarknaden. Referensnummer DILKAR7D11H kan användas i många populära modeller från Nissan och Renault, däribland flera versioner av Nissan Qashqai II, X-Trail och Renault Koleos, medan ILTR6R8G erbjuder höga prestanda för nya Ford Focus-modeller som Ford Focus 1.5 EcoBoost och Focus 2.3 RS. Tändstiftet med referensnummer DILKR6A11 passar till ett imponerande antal Hyundai- och Kia-bilar, däribland Hyundai Santa Fe 2.4 och Kia Sorento, medan DILZKR7B11GS täcker in flera olika Honda-modeller som till exempel Civic och CR-V.

I augusti lanserades ytterligare sex ädelmetalltändstift. Tändstiftet med enkel ädelmetall, referensnummmer ZKR7BI-10, är skräddarsytt för att passa Fiat och Jeep, medan referensnummmer SILZKFR8D7G och SITR7A11G med dubbel ädelmetall bryter ny mark på den oberoende eftermarknaden. SILZKFR8D7G passar till en lång rad modeller från tillverkarna Mercedes, Dacia och Renault, medan SITR7A11G har konstruerats för olika Aston Martin-modeller som till exempel DB9, Rapide, V12 och Vanquish. De båda tändstiften DILKAR7E11HS och DILKAR8A8 täcker in flera Nissan-modeller, bland andra Micra IV, Note II och GT-R, medan referensnummmer IKER7A8EGS passar många nyare bilar från Audi, Škoda, Volkswagen och Seat, till exempel Audi A1 30TFSi, Škoda Kamiq 1.0 TSi och Volkswagen Caddy 1.0 TSi Blue Motion.

Tändstiften med referensnummer PKER7A8DES och ILTR6S8 kom redan i september och den senare används i nyare Ford-modeller som Focus och Explorer, och tillhör de första på den oberoende eftermarknaden. Dessutom täcker PKER7A8DES in en lång rad gasbilar från Seat, Škoda och Volkswagen, till exempel Volkswagen Polo 1.0 TGi Blue Motion.

Med undantag av Laser Platinum-tändstiftet med referensnummer PKER7A8DES som har platinaplattor på mitt- och sidoelektroden som ger tillförlitlig funktion under hela tändstiftets livslängd, är samtliga nya tändstift tillskott till företagets premiumsortiment Laser Iridium. Tändstiften med dubbel ädelmetall har en lasersvetsad iridiumlegering på mittelektroden och ett platinachip på sidoelektroden för att säkerställa optimala prestanda och lång livslängd.

Sammanlagt täcker de 12 nya tändstiften in över två miljoner bilar i Europa år 2020 och drygt 3,5 miljoner år 2023: en beräknad ökning på 68 % de kommande tre åren.

De fyra referensnummer som lanserades i maj och juli finns redan listade i TecDoc. Referensnumren från augustilanseringarna publiceras i TecDoc i oktober och de båda septembernyheterna listas i november. Samtliga referensnummer kommer också att ingå i företagets nästa papperskatalog. Mer information finns på www.ngkntk.com.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
NGK Spark Plug Europe GmbH

Harkortstrasse 41
40880 Ratingen
Tyskland
NGK Spark Plug Europe GmbH

Bilder och video

NGK Spark Plug PKERNGK Spark Plug DILZKAR

Sänd till en kollega

0.062